grain-breadZa léta praxe se setkávám stále s mylnou domněnkou, že: „když úplně vynechám pečivo z jídelníčku, zhubnu.“
Co si budeme říkat: pečivo tady s námi vždycky bylo, je a bude a jako jedna z mála potravin se dá jíst na tisíce způsobů. Chtěli byste si odepřít voňavý, právě z trouby vyndaný chleba? A co ještě teplý croissant? Nebo křupavou bagetku? Či babiččiny koláčky? Sbíhají se vám sliny, že? 🙂 Tak si tuhle odvěkou lahůdku dopřejte! Ona totiž na náš stůl patří a já jí do redukčních jídelníčků též píšu a světe div se, klientky hubnou. Když budete jíst správné pečivo ve správném množství, přibírat nebudete a do konce života si pochutnáte. Stejně se všichni, kdo si jí na kratší či delší čas odpustili, toužebně vrátili. Aby ne, vždyť taky čichem navábí a chuťové pohárky pohladí..